Konferensen NNMF6 i Odense

Förra veckan deltog Skrivkompetensprojektet i den nordiska konferensen inom Nordiskt nätverk för modersmålsdidaktisk forskning (NNMF) vid Syddansk universitet i Odense, Danmark. Konferensens tema var Grænsegængere. Elevers muligheder for adgang till odg engagement i de nordiska modersmålsfag. Intressanta keynoteföreläsningar hölls av professor Gunther Kress från University College London och professor Ola Erstad från Universitetet i Oslo.

Projektet deltog med konferenspresentationer och projektets doktorander deltog i PhD konferensen som ordnades i samband med konferensen. Nedan finner ni projektets posterpresentation Via meningsskapande till emancipatoriskt skrivande. Skrivkompetens på svenska som första- och andraspråk i Finland och Sverige och foton tagna under konferensen.

Flyer_framsida_A4.jpg

WhatsApp Image 2017-11-29 at 16.42.11NNMF6_3NNMF6_1NNMF6_524208939_1923829647934990_1952730071_o.jpg

Skrivkompetensprojektet tackar arrangörerna för en intressant och givande konferens och blickar framåt mot NNMF7 som hålls i Norge.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s