Projektmöte i Stockholm: Dag 2

Efter en god natts sömn och en ordentlig frukost var vi redo att bege oss iväg till dagens projektmöte. Väl framme vid universitetet splittrades vi — doktoranderna ägnade förmiddagen åt att tillsammans ta sig an figurer, material och kategorier, medan professorerna och post doc-forskarna diskuterade projektets framtid.

När klockan slog lunch tog Katarina med oss på äventyr i form av en naturskön promenad bland ekar och motionärer, med Stora skuggans värdshus som slutdestination. Där låg fokus på ekologiskt och närodlat, och när vi traskade tillbaka mot universitetet efter att ha ätit höost, rökt morotspuré och fjällkokorv var alla mycket belåtna. Efteråt fick professorerna och post doc-forskarna, med doktoranderna som kritiker, presentera de tankar som vuxit fram under förmiddagen, och resten av eftermiddagen ägnades åt livlig diskussion om Finlands Akademi-ansökan. En givande och inspirerande dag på alla sätt och vis!

Linda

WhatsApp Image 2018-06-16 at 20.38.45WhatsApp Image 2018-06-16 at 20.38.46Foton: Sofia Jusslin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s